Kokemattoman vappujuhlijan kankea käynnistyminen

Vappupäivään heräsi muutama melko krapulainen ilmestys, joista ainoa kaksilahkeinen (kaverini kämppis) oli valmis jatkamaan juhlia ja suuntasi haalarit päällä katsastamaan kastajaisia. Meillä naisilla tosin kesti tovi jos toinenkin ennen kuin olimme valmiita piknikille puistoon kastajaisten ääreen. Löysimme todella loistavan paikan suoraan kastettujen vaatteidenvaihtopisteen äärestä. Siinä sitten aikamme julkisesti tirkisteltiin piknikin lomassa paljaita miesvartaloita, kunnes kaverini kämppis pölähti paikalle itsekin ihan märkänä, mutta vain ulkoisesti, sillä alkoholi oli kuulemma huvennut niin, että kurkkua kuivasi. Itse hän tosin oli käynyt myös kasteessa (jo toista tai kolmatta kertaa).

Piknik: sangriaa, pikkusuolaista ja monta pientä munaa


Piknikkimme jatkui ja paikalle pölähti ystäväni teinivuosilta miehensä kanssa sekä edellisenä iltana kanssamme juhlimassa ollut koiras. Juttu oli vähintäänkin luokattomia ja kippurassa nauramiselta ei voinut välttyä. Samalla alkoi näyttää siltä ettei minusta ollut kotiin lähtijäksi samana iltana, sillä nousu ja seura oli hyvää. Tuntien kuluttua ystäväni lähti miehensä kanssa, joten jatkoimme yhdelle jo edelliselta illalta tutulla porukalla. Yhdellä istuessamme alkoi minun ja kakslahkeisen kanssa aikamoinen jalkapeli, joka sai kyllä himot heräämään ja vaikkei mies niin minun makuuni alunperin ollutkaan. Ehkä mieltä myös hiveli edellisiltana ja piknikin aikana aurinkolasien takaa minulle jaetut itsetuntoahivelevät katseet jotka tuntuivat kevyenä kuumotuksena monessa sopukassa. Porukalla lähdimme miehen kämpän kautta ystäväni kämpälle (jossa myös minä majoituin) grillaamaan, sillä ystäväni kämppis meitä soitteli alituiseen paikalle.

Yöllistä grillailua ja chillailua

Paikallepäästyämme oli grillille kerääntynyt sekalainen seurakunta opiskelijoita ja juhlijoita juomineen. Juttu lensi jälleen jossain sfääreissä joita on turha edes yrittää selittää jälkeenpäin. Minulla takoi takaraivossa huominen työpäivä joka alkaisi jo klo 14 ottaen huomioon että olin parin tunnin matkan päässä kotoa, joten olin varsin nihkeänä baariinlähtösuunnitelmille. Lähibaariin siitä sitten päädyttiinkin monien vaiheiden jälkeen koko poppoolla. Baarista ystäväni löysi itsensä aika pian jonkun kollin kainalosta, joka tosin näytti aika nuorelta tapaukselta. Minä keskityin bailaamaan, kun kerran sinne baariin oli eksytty. Meininki oli humalanhuuruisen kova. Ystäväni kämppis alkoi pikkuhiljaa ottaa minua hetki hetkeltä enemmän huomioon, vaati bailaamaan ja veipä vielä hitaillekin, joka muuten oli aikamoisen hinkkaavaa. Tämä edellisiltana jo mukana ollut koiras mulkoili melkoisesti meidän menoa ja teki kotiinsa lähtöä vaikka oli kovasti aikonut yöksi aikaisemmin.

Kummallisen kuumat jatkot


Lyhyellä matkalla kämpille, monen mutkan kautta porukka päätyy yhteen kerrostalon alaovelle. Jousiaasiratsastus otetaan uusiksi onnistuneemmin ja pitääpä sitä vähän kiikkuakin kokeilla. Porukka painuu käytävään ja jään pitämään ystäväni kämppikselle ovea auki ja lähden toisten perään. Kämppis kuitenkin jää vitkastelemaan käytävään ja jään katsomaan onko hän tulossa. Hän katsoo minua flirttaillen, josta hämmentyneenä vain hymyilen ja jatkan matkaa, joka vähän harmittaa, sillä pieni flirttailu rappukäytävässä olisi saattanut olla mukavaa. Sen sijaan autoin miestä sisällä etsimään lompakkoaan ja puhelintaan takataskuista joka sai edellisillan koiraan heittämään mustasukkaista läppää.

Päädyimme vihdoin jatkoille kämpille, jossa ystäväni milloin nautiskeli nuoren pojan seurasta milloin meidän muiden seurastamme. Ilmeisesti nuoren pojan seurasta omassa huoneessaan nauttiva ystäväni saa muun jatkoporukan mielet levottomiksi, eikä minun osani ole helppo porukan ainoana naisena. Sekä ystäväni kämppis, että jo edellisiltana mukana ollut koiras kilpailivat huomiostani, joita koitin vältellä mahdollisuuksien mukaan. Koiras alkoi ehdotella aika suoraan johon vastasin vain huumorilla ja väistyin tilanteesta, myös kämppis antoi ymmärtää, että yöllinen seura kelpaisi. Tilanne oli todella omituinen, harvoin tämä tyttö on näin haluttua tavaraa, tai lähinnä kai tavara oli haluttua.

Päädyn ajattelemaan järkevästi ja laittautumaan yöpuulle (joka tosin sijaitsi keskellä jatkopaikkaa) pian istuskelen peiton alla kahden kollin välissä josta tämä toinen koiras yrittää jatkuvasti reisieni väliin ujuttaa kättään. Estelen, sillä minusta sellainen julkipiilotouhu on jokseenkin ikävää. Jossain vaiheessa kämppis menee hakemaan lisää juomaa tms. ja lähentely senkun yltyy. Päädyn lopputulokseen, että antaa palaa ja katotaan kenen vierestä aamulla karkaan töihin. Ikävä kyllä kämppis luovutti turhautuneena ja painui omaan huoneeseensa nukkumaan. Koiraan lähentelyt alkoivat olla yhä vaativampia ja vastaili hieman suudelmiin, enkä malttanut olla kokeilematta hänen varustusta, joka kuitenkin oli pettymys. Päätin ottaa järjen käteen ja alkaa nukkumaan ja tein sen selväksi myös tälle kollille. Heräilin vähän väliä todella tunkeutuviin kosketuksiin joita en umpihumalan ja unen vuoksi jaksanut / pystynyt torjumaan tarvittavan määrätietoisesti, eikä pitkän päivän flirteistä ja huomiosta kostunut jalkovälinikään kertonut kovin turjuvaa kieltä, joten mies pääsi touhuamaan vähän liikaakin. Turjuttuani yrityksiä monen monta kertaa toivoin olevani nyt naapurihuoneessa vain nukkumassa, mutta ei, heräilen siihen, että mies koittaa tunkea omituisentuntuista vehjettään joka koloon.

Karmaisevan väsynyt morkkisaamu

Parin tunnin aamun jälkeen olo on kamalan laskuhumalainen, likainen ja kummallinen. Koitan saada muistiani toimimaan, jotta olisi edes jokin mielikuva mitä yöllä on tapahtunut. Päähän pölähtää joitakin mielikuvia jotka mieluusti olisin jättänyt väliin. Paniikissa soitan vakkaripojulleni ja pyydän häntä tarkastamaan juna-aikatauluja, joista olen ihan pihalla, olen vieläpä reilun puolen tunnin matkan päästä asemalta joten bussiaikataulukirja tassuihin ja helvetin kovalla vauhdilla kamppeet kasaan, hiukset ponnarille ja pahimmat puolet peittävä kevyt meikki ja aurinkolasit päähän. Kipaisen kämppiskollin huoneeseen katsastamaan juna-aikataulut jossa mies makaa söpössä sikiöasennossa. Vaikuttaa sympaattiselta yöllisen puolipakkotouhun jälkeen, mutta ehkä parempi ettei tämän kämppiksen kanssa mitään tullut touhuttua sillä häntä tulen näkemään vielä monen monta kertaa tilanteessa jos toisessakin. Toisesta huoneesta tavarani hakiessa makaa kaksi alastonta vartaloa sängyllä x-asennossa. Hiippailen hiljaa pois..morkkis iskee vielä lujemmin bussipysäkillä.

Asemalta vähän leipää ja energiajuomaa ja puhelu kotiseudun vakkarille josko hän minut kyyditsisi kotiin suihkuun ja veisi töihin. Morkkis kasvaa, vaikka vakkarin kanssa ei mitään olla sovittu, mutta tunne on että jätkä on vähän vakavammalla mielellä kanssani. Niinpä hän huolehtiikin minut töihin jossa kevyet kuittailut työkavereilta siirtää minut vapusta raatavaan arkeen.