Eilinen oli laiska päivä, tuli toki kuntoiltua ja siinä innossa kävin sitten varaamassa pyykkivuoron. Joku muukin oli päättänyt pestä päällepantaviaan ja sain vasta viimeisimmät vuorot itselleni. Pyykinpesun lomassa kirjoittelin tämän kuhnurin kanssa jolle annoin kurinpalautusta (hassua antaa muuten kurinpalautusta itseään 6 vuotta vanhemmalle henkilölle). Siinä sitten oli molemmilla himoja ilmassa. Tämä mies sitten alkoi vihjailla, että tokihan niille himoille vois jotain tehdäkin, mutta kun hän ei ole herrasmies. Pidin tyypin kanssa aloittamani tiukan linjan ja totesin, että ihan totta, joten ei muutaku käsikyllikki käyttöön. Noh jonkin aikaa kierreltyään ja kaarreltuaan mies sitten sanoi, että voisinko olla varma ettei hän ole ottanut opikseen ja, että haluaisi osoittaa osaavansa olla myös herrasmies. Noh omien himojeni siivittämänä annoin miehelle mahdollisuuden osoittaa oppinsa ja kutsuin yökylään pyykinperun jälkeen.

Mies tuli viinipullo mukanaan ja oli oikein herrasmies. Tyhjennettyämme pullollinen valkoista ja pienistä kosketuksista kiihottuneina, saimme himoillemme tyydytystä. Sänkyyn kömpiemmessämme oli vielä aika uusinnan. Mies on ihan hyvin varusteltu ja taitava petipuuhissa, joten tilaisuuden antaminen kannatti, monin kerroin.

Vakkarini on minulle usein sanonut, että olen nainen joka ottaa sen minkä haluaa. En ole asiaa kovin vakavasti ottanut, mutta kai se on vaan uskottava. Saan tökeröstä aikuisesta miehestä halutessani herrasmiehen käyttööni, kun asian teen selväksi. Liian helppoa tosin niin taitaa olla syöttikin :)

Tähän mun vakkariin en nyt ole tavoistani poiketen ottanutu mitään yhteyttä, jotta saisin vähän välimatkaa ja voisin pitää lupaukseni siitä, etten ehdottele hänelle enää mitään läheisyyteen ja lempimiseen liittyvää. Kai nämä tämmöiset tempaukset on samalla yrityksiä tempoa itseä irti sen miehen hellyyden ja lemmen piiristä, johon ole jo tottunut ja viehtynyt niin paljon, että mikään muu ei tunnu miltään sen rinnalla. Pelottavaa, sillä seksiä on harvoin eikä se silloinkaan välttämättä ole orgasmijuhlaa, mutta silti se tuntuu voittavan monia orgasmeja tarjoilevat tekoherrasmiehet ja muut kainalostaan ja kupeiltaan paikkaa tarjonneet kuhnurit.