Vietettin tuossa perjantaina parin ystävän kanssa tyttöjen iltaa. Kävimmesaunassa, nautimme viiniä, tein kolme erilaista ohutpohjaista herkkupitsaa, joita söimme vatsamme kupuraisiksi. Ilta venyi aika pitkään ennen kuin baariin pääsimme suuntaamaan. Illan aikana muusikko soitti minulle ja kävi ilmi, että hän oli myös kaupugilla juhlameiningeissä, vihjasipa hän, että saatamme törmaillä illan mittaa.

Kävimme ensin yhdellä pubityyppisessä paikassa, josta suuntasimme vakiopaikkaamme, joka oli melko täynnä, johtuen erään toisen paikallisen baarin väliaikaisesta kiinniolosta. Siellä sitten otimme yhdet ja kiertelimme ihmismassassa. Melkein heti jälkeemme näin muusikon tulleen sisään ja törmäsinpä häneen täydessä tupakkakopissa. Päätin kuitenkin olla tarkkailulinjalla, joten olin kuin en olisi huomannut. Odottaessani kaveriani vessasta tuli miesten vessasta keski-ikäinen mies kovin flirttaillen keskustelemaan, iskurepla oli kyllä ihmeellinen.
"Moi, mun mielestä ihmisoikeusasiat on todella tärkeitä, oon laittanu suuria summia hyväntekeväisyyteen ihmisoikeiuksien puolesta"
"ahaa, vai niin, sepä hyvä"
"kai sä nyt oot sitte kiinnostunu musta?"
 "Ai susta?"
Tässä vaiheessa mies mulkaisi minua ja muusikko vilkuili tilannetta ja tuli pelastamaan mut lopullisesti tilanteesta. Rupattelimme niitä näitä miehen kanssa ja esittelin hänet myös vessasta saapuneelle ystävälleni. Muusikko liittyi hetkeksi seuraan, mutta vaikutti hieman kiusaantuneelta, että tuppaa seuraamme. Siinä sitten ilta kului välillä muusikon seurassa ja välillä ystävän seurassa. Illan päätteeksi mies tuntui olevan aika huolellisessa humalassa, kadottanut kaverinsa rupattelimme vielä tovin ja uskaltauduin kysymään, että pääseekö hän sinne kaverinsa luokse jollain konstilla vai tuleeko hän minun luokseni nukkumaan.

Pienen jahkailun jälkeen päädyimme kävelemään kämpälleni, jossa sitten tovin jälkeen alkoikin villi tunnelma, päädyimme kiihkeään tunnelmaa, jossa kävimme suunnilleen tahtojen taistelua kumpi pääsee hyväilemään toista ensin. Mies oli toella taitava kielen käyttäjä ja nautin kyllä paljon, vaikkakin yhdyntä jäi vähän puolitiehen, mies ei saanut. Mies hipsutteli minut uneen ja piti lähellään, se tuntui ihan mukavalta. Miehen otteet olivat ehkä hieman arat, kun tykkäisin, että minut otettaisiin varmoin ottein kainaloon ja pidettäisiin lähellä. Mutta oli se ehdottomasti parasta vakkarin jälkeen.

Kun heräsimme, hellittelimme hetken, poltimme tupakat ja miehellä tuntui jo olevan kova kiire kaverinsa luokse. Ehdotin leffan katsomista ja köllöttelyä, mutta häntä kuulemma menotti niin kovasti, eikä asiaa auttanut alituiseen pirissyt puhelin, jossa kaveri houkutteli kaupunkiin syömään. Päädyimme vielä seksin pyörteisiin, mies ei saanut taaskaan, sanoi krapulan olevan turhan kova täyttymyksen saavuttamiseksi. Aika pian mies liukeni paikalta ja minä jäin sekavassa olotilassa kotiini ihmettelemään. Jotenkin jäi vain niin ristiriitainen olo, toisaalta mies sanoi, että jos hän nyt lähtee, häntä kohta saattaa harmittaa kun tuli lähdetyksi, mutta lähti silti. Toisaalta miehen epävarmat otteet ja toisaalta todella varmat otteet seksissä antoivat erilaisia fyysisiä viestejä. Kun puhuimme asiasta jälkikäteen puhelimessa, hän sanoi, että kyllä fiilikset ristiritaisia ovatkin, kuulemma pelottaa, kun ei hänestä ole mihinkään suhteeseen tai sen kaltaiseen. Enhän minäkään tässä ole kirkkoa varaamassa. Minusta mies oli ihan ok kaikin puolin, mutta ehkä liikaa vain "ok". Halauisin ottaa selvää tapailemalla ja katsomalla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ehkä ei mitään romanttista, mutta ainakin hauskan ja leppoisan ystävän.

Että semmoinen italialainen tyttöjen perjantai