Perjantai oli ihan valtavan stressaava. Asiat koulussa ja töissä tuntuivat takkuavat, tuntui kuin minut olisi laitettu tyhjiöön josta kovasti koittaisin asiaani huutaa. Kaikki meni päin pyllyä. työpäivän päättävästä palaverista tullessani, muistutti minua sovitusta leffaillasta tämän (ex-) vakkarini kanssa tekstiviesti kutsu saapua luoksensa. Noh kipaisin kaupasta vähän mikroapetta ja suuntasin hänen luokseen jossa mies harmitteli, että jos olisi tiennyt minun olevan nälkäinen olisi kyllä kokannut minulle jotain. Alusta asti oli pientä silmäpeliä havaittavissa.

Ilta jatkui sylikkäin sängyllä makoillen ja viimeisintä Pirates of Caribbean 3 -elokuvaa katsellen siinä samalla jutusteltiin pikkuisen ja sähköisiä hipauksia vaihdellen. Hipaukset saivat miehen kuumaksi, mutta kiusoitellen ehdotti jäähyä pihalla, leikki eteni ja jatkui pitkin elokuvaa ja sen jälkeenkin. Mies ehdotti minun makoillessani hänen lämimässä kainalossaan, että voisin jäädä hänen viereensä nukkumaan. No se aiheutti himojen kiusaamisen jatkumista, mutta päätyi keskusteluun jossa ihmettelin miehen käytöstä. Hänellä on himokas nainen vieressään, häntä itseä haluttaa, mutta silti ei halua seksiä. Kumma jätkä, ei tajua.

Mukavaa oli huomata, että välillemme on tullut taas sähköisiä kosketuksia ja katseita, joita ei ole vaähään aikaan näkynyt ei kuulunut. Näyttää kuitenkin siltä, että mies haluaa vähän koetella itsehillintäänsä ja kiusata seksuaalisesti meitä molempia.

Yö oli ihana, mies veti minut yöllä monta kertaa kainaloonsa ja itse sinne myös pari kertaa kömmin palellessani. On muuten varsin ihanaa painautua lämminta miesvartaloa vasten herätessään keskellä yötä viluisena. Aamulla pieni kiusoittelu ja köllöttely sängyllä sai jatkoa. Mies sitten laittoi aamiaista ja hetken hänen vieressään sohvalla istuskelin. Suukot vaihdettuamme suuntasimme kämpästään omiin suuntiimme, nähdäksemme jälleen iltapäivällä.