Tähän päivään heräsin sentään lähtökohtaisesti positiivisemmissa tunnelmissa. Pään sisäinen myrsky on hieman laantunut, tosin sää ennusteessa sanottiin, että päivän mittaan tuuli yltyy myrskylukemiin. Pitänee laittaa korvaläpät, pipo ja vieläpä huppu tiukasti päähän, ettei myrskytuuli pääse ainakaan korvasta sisään nostattamaan aivomyrskyä.

Muusikosta ei ole kuulunut mitään, ehkei enää kuulukaan. Ehkä jopa parempi niin, vaikka tyyppi onkin kerrassaan loistava heppu. En tiedä mikä sai sen kuvittelemaan, että jos naisen kanssa tutustuu, on oltava valmis suunnilleen naimisiin. Muussa tapauksessa ei kannata edes tutustua. Ja jos joku vielä kehtaa väittää, että me naiset ollaan jotenkin hankalia, lupaan henkilökohtaisesti nostaa hameen helmat korviin ja näyttää väittäjälle horisontaalisesti ulottuvaa ahteriani. Oppiipa samalla mistä emäkanat kusee.

Samaista paikkaa luulee pääsevänsä tutkimaan ehkä myös mies, joka on tarkoitus tavata tänään kahvikupin ääressä. Tähän tyyppiin olen tutustunut ehkä jo pari vuotta sitten, en edes muista koska. Alkuun olimme yhteyksissä enemmänkin, mutta koskaan ei olla tavattu, tai ollaan kerran baarissa, mutta mies ei ehkä edes tiedä sitä. Mies on muistanut minua tasaisin valiäjoin joko pikkutuhmilla tai kuulumisista kiinnostuneilla viesteillä. Nyt yhteydenpito lähti jälkimmäisestä, mutta mies on kovasti koittanut kääntää sitä tuolle pikkutuhmalle linjalle. Minä heitin sille puolestani tiukkaa tekstiä ja haasteen pysyä asialinjalla, sekä tiukkaan sävyyn kerroin, että tuhmat tuumat ovat turhia luuloja. Keskustelua käytiin kyllä melko metaforisella tasolla, joka sopii kyllä mulle, varsinkin kun mies on varsin älykäs ja vieläpä komeakin tapaus.
En tiedä pitäisikö ystävänpäivän kunniaksi antautua kokeneen miehen käsiteltäväksi, jos sähköä ilmaan muodostuu kahvikupin äärellä. Ehkä se saisi muut asiat unohtumaan.

Olen tässä muutaman viikon treenaillu ja vähän katsastellut mitä suuhuni laitan, tuloksia on tullut jo hieman. Painoa on pudonnut jo viitisen kiloa ja kropan eniten rääkkäämäni kohdat (käsivarret sisäreidet, kyljet ja maha) saaneet hieman lihasmassaa enemmän ja samalla kiinteytyneet hieman. Pari päivää sitten päätin ottaa tehotreeniin myös lemmenlihakset. Sen treenin tuottamista tuloksista saanee nauttia sitten kun sopiva kolli kolahtaa kuvioihin, tosin vertailupohjaa ei (toivottavasti) kollilla ole "ennen" -tilanteesta. Tai jos on, niin kyllä huolestuttavasti taas tällä tyttelillä menisi.

Sydämellistä ja lemmekästä ystävänpäivää kaikille lukijoille <3