En ehkä tiedä mitä sisällä liikkuu, enkä ehkä nyt pysty niitä käsittelemään oikein, joten kerron mitä on tapahtunut.

Eilen illalla rupattelin verkon välityksellä tämän miehen kanssa, jutut olivat kuin kuukausien takaa tutustumisvaiheesta, hykerryttäviä ja hilpeitä. Miehellä oli treffipalvelu auki lähes koko ajan, mutta koska sitä kautta ensin heitimme läppää, saatoin seurata sitä kuinka usein herra viestilokeronsa avasi, harvakseltaan. Nettipokeriturnaus ilmeisesti piti otteessaan.
Olen tehnyt piiloprofiilin itselleni kiinnostuttuani tutkailemaan nettitreffailutapoja. Profiili on sellainen jossa on todella _todella_ perustiedot, jotka täsmäävät suurinpaan osaan naisista (ikä lukuunottamatta). TIedot eivät kuitenkaan täsmää minuun. Siihen on tullut järkyttävän paljon viestejä, ilman, että olen keneenkään siitä ottanut yhteyttä ja moni massaviesteilijä on jäänyt kiinni. Kenellekään en myöskään ole vastannut viesteihin tms. Klikkailin testiluontoisesti valeprofiilistani herran profiilia useaan kertaan (palvelussa näkee henkilöt jotka on viimeksi katsoneet omaa profiiliasi) ja altistin sen ottamaan yhteyttä. Ympäripyöreä viesti sieltä tulikin, johon ympäripyöreästi vastasin ->ei enempää viestejä. Innostuin myös selailemaan naistarjontaa palvelussa, heikkoa oli, joka osaltaan selittaa valeprofiilini saamat viestiryöpyt. Keskustelun jälkeen annoin miehelle pieniä makupaloja vanhoista blogikirjoituksistanikin (en todellakaan mitään häntä koskevaa, mutta noita päivän hauskimpia ja jotain yleistä pohdintaa). Sanoin ettei ko. tekstejä löytyisi enää netistä, ettei uteliaisuuttaan yrittäisi tänne eksyä. Kovasti mies kehui kirjoitustyyliäni ja oivalluksiani.

Väsyneenä edellisen yön pitkistä keskusteluista ja valvomisesta menin aika varhain nukkumaan. (Tokikin arvatenkin sorruin sitä ennen kutsumaan miehen leffan tillittelyseuraksi ja jopa unikaveriksikin lupauduin, (paino sanalla uni) jos leffan jälkeen väsymys vaatisi kallistumaan lähimmälle pedille.) Pyörin pedissäni, meinasin soittaa vielä miehelle, sillä leikkaushoitoa vaativa vaivani alkoi sängyssä kipuilemaan, tuli olo, että pitää saada jonku kanssa puhua, että kipu unohtuisi. Maltoin mieleni. Lähes meditatiivisen päättäväisenä suljin kipua mielestäni pois ja hengittein todella syvään kunnes nukahdin.

Kolmen jälkeen heräsin allergiakohtaukseen, kaivaessani lääkettä kurkkasin puhelimesta kelloa. Pieni hetki sitten mieheltä oli tullut leikkimielinen viesti jossa hän uteli, että olinko nukkumatin mailla. Vastasin viestiin totuudenmukaisesti, jota seurasi heti kysymys, että olisiko mahdollista päästä minun viereen yöksi kun ei uni meinaa yksin tulla. Annoin luvan ja mies aikoi lähteä heti.

Yöpaitasillani, tossut jalassa kipitin alakertaan avaamaan ovea. Satoi kaatamalla, meni sinisen ajatuksen kokoinen hetki kun tossut olivat portaanpielessä ja tämä tyttö yöpaitasillaan, avojaloin hyppimässä lätäkössä kaatosateessa, miehen kurvatessa pihaan. Vieraspaikkojen oltua täynnä mies kysyi oman autopaikkani numeroa, kuuli sen väärin, jonka huomasin vasta kipitettyäni takaovelle ja huomattuani ettei miestä näy. Juoksin sateisella nurmikolla ihan vain nautinnosta avojaloin talon päätyyn katsomaan mihin mies auto jätti ja siitä edelleen miehen perään rappuni eteen. Sateisen märkänä halasin miestä ja annoin pusun ja kipitin hakemaan tossujani takaovelta. Mies naureskeli ja pyöritteli päätään pöhköydelleni.

Menimme sänkyyn ja pöhkö tuuleni jatkui hassujen juttujen tasolla. Mies kertoi minun olevan ihanan pöhköllä tuulella ja suukotti. Johon sanoa paukautin vain, että ihana kun voin olla taas oma itseni hänen seurassaan, ei tartte ajatella miltä pöhköilyt näyttää tai mitä se minusta ajattelee niiden takia.
Jossakin kohtaa miehen aloitteesta päädyimme kiihkeään seksisessioon (vastahan sitä eilen pari kolme kertaa pantiin hänen aloitteestaan, keskustelujen jälkeen), yhteiseen suihkuun ja takaisin nukkumaan. Mies hehkutti jälleen kuinka ihanalta seksi oli taas tuntunut (niin kuin en olisi huomannut hänen himokasta katsettaan ja tälle miehelle epäominaista "lipsahdusta", tilanteessa jossa yritti edelleen pidätellä). Nukahdimme sylikkäin ja yön aikana havahduin miehen kampeavan lähelleni parikin kertaa.

Aamulla harrastimme jälleen todella kiihkeää seksiä miehen aloitteesta. Puhuimme aamulla ja mies kyseli paljon tästä blogista ja koitti houkutella minua kertomaan osoitteen toistuvasti. Mies jäi luokseni päiväksi, asensi koneeseeni uusia virusturva ja haittaohjelmapalveluita. Minä kokkasin meille kebabia ja tein vähän töitäkin. Kello oli ensin kaksi ja sitte se olikin seuraavan kerran seitsemän. Mies totesi, että oon huonoa seuraa kun aika tuntuu menevän niin nopeaa, taas nakkasin takaisin, että pitää hankkia tylsempää seuraa niin elämä tuntuu pidemmältä. Tähän mies totesi, että vaikka mennä sairaalaan jonottamaan ja kuuntelemaan mammojen vaivoja, takuulla tuntuu elämä pitkältä. (Tiedän, meillä on piikikkään omituista huumoria keskenämme, mutta siitä molemman tykkäämme.)

Päivään kuului hellittelyä ja paljon keskustelua. Mies aloitti keskustelun aiheesta, että taisi paljastaa vähän liikaa edellisenä päivänä siitä mitä naiselta ja suhteelta haluaa, vihjaten suoraan siihen, että olisin yrittänyt häntä sen jälkeen niin miellyttää viitaten impusiiviseen sateessa juoksuun, meikkaamiseen aamulla (olin kuulemma korostanut silmiä? useimmiten silmätkin meikataan), kokkasin kebabia ( kaapissa oli vain maksalaatikkoa, jota mies vihaa olisi ollut epäkohteliasta tarjota yhtään kenellekän hänen vihaamaansa ruokaa ja ainoa muu vaihtoehto oli lidlin pakastekebabliha), en ollut tehnyt aloitetta seksiin, ollut pirteä  pöhkö jne. Tässä kohtaa en malttanut olla korjaamatta sen verran tiukasti ettei asiasta olisi epäselvyttä. Sanoin virne naamallani, ettei mun kannata vitunkaan vertaa yrittää miellyttää sitä, koska asiat on niin kuin ne on eikä ne miellyttämällä muutu. Kerroin, että nyt on vapautunut olo kun ei tartte enää "pelata". Johon miehen kommentti oli "totta".

Juttelimme iskuvinkeistä minun aloitteestani, treffailusta ja suhtautumista seksiin. Mies kovasti yritti udella seksikumppanieni määrää, päädyin vain toteamaan virnistäen, että hänen kohdallaan on tullut pyöreä kymmen täyteen.
Mies herätti jopa keskustelun seksin määrästä. Kerroin mielipiteen asiaan ensin, että 3-7 krt / viikossa on juuri sopiva. Riippuen töistä, kiireistä ja fiiliksistä. Ei välttämättä joka päivä mutta välillä on päiviä jolloin monta kertaa, silloin kun siltä tuntuu ja kuinka se arkeen sopii, toisinaan kun saa enemmän halujakin on enemmän.  Mies kertoi olevansa juuri samaa mieltä.
SIIS MITÄH?!?! Nyt se on samaa mieltä asiasta, jonka erimielisyyden vuoksi ei meidtä voisi tulla mitään. SIIS MITÄ VITTUA?!?! en voi käsittää, en ehkä edes yritä.
Mies myönsi olettaneensa asioita aiemmin, oletti meidän olevan asioista eri mieltä. Sanoi että ei keksi mitään asiaa josta ei oltaisi eri mieltä, en minäkään keksinyt. Sen sijaan keksimme taas ties kuinka monta juttua  joista olemme samaa mieltä ( mm. sen että toistemme seurassa on vaan jotenkin omituisen helppoa ollut olla alusta asti.) Miehet on outoja!

Illalla mies lähti unohti takkinsa, kipitin sen hänelle alakertaan ja hänen peruuttaessaan pihasta vilautin hänelle vielä nopeasti hametta nostamalla, kun ketään muuta ei ollut näköpiirissä.

Tämän jälkeen minä otin terapeuttisen puhelinistunnon ystäväni kanssa. Se oli tarpeen..